Packsize: Nieuwe Business Partner bij Thuiswinkel.org

Categorie
Gepubliceerd op: 15 augustus 2024
Bijgewerkt op: 15 augustus 2024
Packsize 2 (1)
Business Partner

Thuiswinkel.org verwelkomt een nieuwe business partner: Packsize. We spraken met Tibor Tholen, Account Manager Enterprise bij Packsize, over de uitdagingen, ontwikkelingen en hoe Packsize de leden van Thuiswinkel.org kan helpen duurzamer te verpakken.

Waar ben je het meest trots op?

"Bij Packsize zijn we het meest trots op onze kernwaarden: Succeeding together, Innovating passionately en Driving sustainability," vertelt Tibor. "Smarter Packaging for a Healthy Planet is onze ‘waarom’. We zijn trots op ons commitment aan duurzaamheid en onze innovaties in geautomatiseerde verpakkingsoplossingen. Deze toewijding klinkt door in alles wat we doen terwijl we klanten helpen economischer en efficiënter zaken te doen."

Duurzaamheid zit in de kern van alles wat Packsize doet. Ze zijn gepassioneerd over het beschermen van het milieu en helpen hun relaties duurzamer te verpakken. "Het is een reis naar een groenere toekomst door innovaties te ontdekken en verpakkingen duurzamer te maken," legt Tibor uit.

Hoe en waardoor laten jullie je inspireren?

"Door samen te werken met klanten om hun perfecte process flow te designen, ze te helpen duurzamer te zijn en hun doelen te halen," zegt Tibor. "We zijn een bedrijf dat openstaat voor ideeën en altijd geïnteresseerd is om in contact te komen met mensen, ervaringen te delen en nieuwe innovaties te ontwikkelen op verpakkingsgebied."

Wat is momenteel jullie grootste uitdaging? En hoe pakken jullie deze uitdaging aan?

"Onzekerheid in bepaalde markten is een uitdaging. Inflatie, aanhoudend personeelstekort, de oorlogen en de hogere energieprijzen zorgen ervoor dat klanten soms terughoudend zijn om investeringen te doen," geeft Tibor aan. "Door ons businessmodel van Packaging as a Service, waarbij weinig tot geen investeringen in de hardware nodig zijn, maken we het vriendelijker en laagdrempeliger om te automatiseren. Flexibiliteit en begrip voor de klantsituatie zijn hierbij erg belangrijk."

Welke belangrijke online ontwikkelingen zie je op de korte en op de lange termijn?

"De uitzonderlijke hoge volumes in e-commerce gedurende COVID zijn inmiddels gezakt en gestabiliseerd, maar op de lange termijn zal e-commerce blijven groeien en zullen de volumes weer stijgen," vertelt Tibor. "De stijgende vraag naar en het tekort in aanbod op de arbeidsmarkt zal een issue blijven voor fulfilment- en logistieke bedrijven. Zij zullen hun processen moeten gaan automatiseren om bij te kunnen blijven en aan de vraag te kunnen voldoen."

Hoe kunnen jullie de leden van Thuiswinkel.org verder helpen?

"Als Packsize gaan we graag samen met de leden van Thuiswinkel.org in gesprek over duurzamer verpakken, duurzamere processen ontwikkelen en kostenbesparingen realiseren," legt Tibor uit. "We maken verpakkingen right-sized en on demand, wat betekent dat we elke doos kleiner maken, waardoor er minder materiaal wordt gebruikt, minder lucht wordt verzonden, lagere transportkosten en bewegingen op de laatste kilometer zijn en een betere klantervaring wordt geboden wanneer de bestelling aankomt. Wij ontwikkelen verpakkingsoplossingen op maat op basis van de individuele behoeften van onze klanten."

Zijn jullie ook crossborder actief?

"Ja, we zijn een wereldwijde speler op het gebied van Packaging as a Service, met de sterkste aanwezigheid in Europa en de Verenigde Staten," zegt Tibor. "In Europa bedienen we klanten uit alle hoeken van het continent en hebben we een betrouwbare toeleveringsketen om deze service te ondersteunen op het gebied van golfkarton, machinesystemen, reserveonderdelen en service."

Waar kunnen jullie onze leden op het gebied van crossborder mee helpen?

"Wij kunnen de leden van Thuiswinkel.org helpen met een proces dat ze op meerdere locaties, in verschillende landen met verschillende integratorpartners kunnen gebruiken," legt Tibor uit. "We kunnen samen analyseren en ontwikkelen om tot het best mogelijke proces te komen dat past bij een specifieke locatie."

Welke tips heb je voor onze leden?

  • Werk samen, zodat we elkaar kunnen helpen om succesvol te worden en te blijven!
  • Denk aan duurzaamheid en streef er altijd naar om het meest efficiënte en duurzame proces te hebben en dit te blijven innoveren en ontwikkelen.
  • Blijf open en innovatief, blijf de concurrentie een stap voor door te blijven ontwikkelen en investeren in de juiste technieken die bij je passen en zorg ervoor dat je kunt blijven groeien.

 


Wil je meer weten over onze business partner Packsize? Bekijk dan hun kanalen en bekijk de mogelijkheden.

Bezoek de website 

Deel dit nieuwsartikel