Mijn Cyberweerbare Zaak-subsidie gaat weer open

Gepubliceerd op: 23 september 2024
Bijgewerkt op: 23 september 2024
Cybersecurity 800 X 400

Mijn Cyberweerbare zaak

Cybersecurity staat bij veel kleine bedrijven nog niet hoog op de agenda. Wist je dat 19% van de bedrijven met minder dan 10 medewerkers helemaal geen maatregelen treft tegen cyberaanvallen? Om ondernemers te helpen zichzelf beter te beschermen, is de CyberVeilig Check voor zzp en mkb gelanceerd. En voor ondernemers die een financieel knelpunt ervaren, is er nu tijdelijk de subsidieregeling Mijn Cyberweerbare Zaak.

 

 

Wat houdt de subsidie in?

De subsidie is bedoeld voor ondernemers die:

  • Tussen de 1 en 50 werknemers hebben.
  • Een jaaromzet van maximaal € 10 miljoen draaien.
  • Basismaatregelen uit de CyberVeilig Check willen implementeren.

Met deze regeling kun je 50% van de aanschaf- of implementatiekosten vergoed krijgen, tot een maximum van € 1.250. Je kunt de subsidie aanvragen vanaf 2 september 2024. Let wel op: toekenning gebeurt op volgorde van binnenkomst, en het maximale budget is € 1.000.000.

Wil je jouw webshop beschermen tegen cyberrisico's? Kijk dan op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor meer informatie.

Wat moet je doen?

Wacht niet te lang met het aanvragen want er wordt subsidie toegekend op volgorde van binnenkomst. De mogelijkheid om subsidie aan te vragen stopt wanneer het subsidiebudget van €1.000.000 toegekend is. Dit kan eerder zijn dan de einddatum van 31 december 2024. Lees de 3 concrete stappen die je moet nemen voor het aanvragen van de subsidie

Subsidie stappenplan

Maak je business slimmer en veiliger!

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp