Zelflerende algoritmes: zo blijf je je concurrentie in e-commerce voor

Categorie
Gepubliceerd op: 24 oktober 2024
Bijgewerkt op: 24 oktober 2024
Werken Op Laptop 800 X 400

Experts van ShoppingTomorrow, de innovatiemotor van Thuiswinkel.org, hebben in Emerce TV een aflevering opgenomen over AI en Machine Learning in e-commerce. Want wat is exact het verschil tussen beide? Hoe bereid je je voor als je ermee aan de slag wilt en welke valkuilen moet je vermijden?

In de aflevering bespreken AI- en machine learning-specialist Guus van de Mond en e-commerce-expert Erik Jansen van Squadra Machine Learning Company de impact van AI en machine learning op e-commerce.

Ze verduidelijken het verschil tussen beide technologieën en leggen uit hoe je je als e-commercebedrijf kunt voorbereiden om deze technieken succesvol in te zetten. Daarnaast bespreken ze de belangrijkste valkuilen die je moet vermijden en de cruciale rol die data speelt bij het ontwikkelen van effectieve algoritmes.

Er worden klantcases besproken van Gamma en HEMA en hoe deze technologieën hun helpen om de concurrentie voor te blijven en bedrijfsresultaten te verbeteren. Ben je benieuwd naar deze aflevering?

Ga naar de video

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp